Што е МОЈА ОНЛЈАН КАНЦЕРАРИЈА? 

     Концептот на “Моја онлајн канцеларија“ кој го создадовме, подразбира користење на Ваш сопствен простор на онлајн платформата на Смарт Консалтинг Солушнс. Ние Ви нудиме иновативни алатки специјално дизајнирани за потребите на вашиот бизнис. Со користењето на нашите онлајн алатки и решенија ќе заштедите време, енергија и ресурси, а за сметка на сето тоа ќе добиете високо професионални услуги. Овие онлајн решенија се наменети за креирање на документи согласно потребите на клиентот и истите покриваат две области и тоа:

  • Алатки и услуги во областа на јавните набавки и
  • Алатки и услуги во областа на човечките ресурси

Кои се придобивките од МОЈА ОНЛАЈН КАНЦЕЛАРИЈА?

Погледнете го краткото видео и дознајте што добивате доколку се одлучите да ги користите нашите онлајн услуги.