Искористете го Промо пакетот во областа на човечките ресурси.

Искористете го Промо пакетот во областа на човечките ресурси.

Сакате да дознаете дали Вашите вработени се гледаат себеси како дел од големата сложувалка на компанијата?

? Предизвик Ви е да создадете позитивна работна средина со мотивирани и целосно посветени вработени?

Во овој промотивен период од 15 дена Ви нудиме можност:
➡️ Бесплатно да го тестирате нашиот прашалник и да го измерите задоволството од работата кај вашиот тим.

Регистрирајте се , и стартувајте го Вашиот промотивен пакет, најдоцна до 03.10.2018.

Ненад Николовски

Leave a Reply