Практична обука за јавни набавки

Практична обука за јавни набавки

Смарт Консалтинг Солушнс, Ве поканува на еднодневна практична обука за јавни набавки на тема:

Подготовка на тендерски документации согласно новиот закон за јавни набавки“.

На следниов линк можете да ја погледнете АГЕНДАТА на настанот ☛ https://bit.ly/2Vd3N1P

Вашето учество го пријавувате со пополнување на пријавен лист и испраќање на истиот на нашата електронска пошта scs.consalting@gmail.com, најдоцна до 03 мај (петок).

Превземете ПРИЈАВА ☛ https://bit.ly/2Vadq14

Бидете дел од оваа практична обука и совладајте ги сите дилеми поврзани со подготовката на тендерските документации
согласно новините во процесот на јавни набавки.*Котизацијата за едно лице изнесува 4.000,00 денари (без ддв)
За второ пријавено лице од иста институција одобруваме 20% попуст на котизацијата, за трето 30%.
Ненад Николовски

Leave a Reply