Прва панел дискусија & нетворкинг за јавни набавки

Прва панел дискусија & нетворкинг за јавни набавки

Прва панел дискусија & нетворкинг за јавни набавки


Со големо задоволство ги покануваме сите претставници на Договорните органи и Економските оператори, инволвирани во процесот на јавните набавки, да бидат дел од оваа прва панел дискусија и нетвокинг организирана од страна на Смарт Консалтинг Солушнс.

Настанот ќе се одржи во “Public room” на 17.05.2019 година со почеток од 14.00 часот.

Вашето учество можете да го пријавите најдоцна до 16.05.2019 година до 12.00 часот, со брза регистрација на следниов линк: https://bit.ly/2H3NpbG  или преку нашата електронска пошта scs.consalting@gmail.com или телефонски  071/ 916 – 732

Ненад Николовски

Leave a Reply