Прва панел дискусија & нетворкинг за јавни набавки -17.05.2019г.

Прва панел дискусија & нетворкинг за јавни набавки -17.05.2019г.

Погледнете како поминавме на првата панел дискусија & нетворкинг за јавни набавки, која што се одржа на 17.05.2019г. во просториите на Public room.

Едно поинакво искуство, продуктивна дискусија и споделено знаење за сите оние актуелни дилеми поврзани со новините во процесот на јавните набавки, со посебен фокус на дигиталните решенија, како поддршка и услов за подобра перформанса.

Голема благодарност до нашите панелисти: Љубица Д.Гудеска – Министерство за внатрешни работи, Власта Ружиновска – Министерство за здравство, Гоце Димитров – Македонски Телеком АД Скопје и Ненад Николовски – Смарт Консалтинг Солушнс, а особено до 90те учесници, заслужни за одличната интерактивна атмосфера!

Keep calm and follow us, this is just the beginning…?

 

Ненад Николовски

Leave a Reply