Бидете дел од HR Masterclass и започнете нова кариера! ~ 16.09.2019г.

Бидете дел од HR Masterclass и започнете нова кариера! ~ 16.09.2019г.


ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ HR MASTERCLASS ?

✰  Млади HR професионалци на почетокот на својот кариерен пат;
✰ 
Тим лидери или сопственици на мали/средни бизниси кои имаат потреба од знаење во областа;
✰  Секој кој поседува интерес за областа , или размислува за промена на својата кариера.

ВО КОИ ОБЛАСТИ ЌЕ СТЕКНЕШ ЗНАЕЊЕ И ВЕШТИНИ ?

  1. HR Fundamentals ! / основи за кариерен развој во HR;
  2. HR Регулатива ! / одредби од Законот за работни односи;
  3. Designing the Organization ! / креирање на функционална организациска стурктура;
  4. Recruiting Talents ! / како да ги привлечете најдобрите кандидати?
  5. Coaching and Mentoring ! / важноста на коучингот и менторирањето за успешен кариерен развој;
  6. Employee job satisfaction and engagement ! / задоволство и ангажираност на вработените;
  7. The future of HR ! /трендови и предизвици во HR професијата

 

*Агендата може да ја погледнете на следниов линк: https://bit.ly/2XxoD93

ШТО Е ПОТРЕБНО ДА ПОНЕСЕШ СО СЕБЕ?

Позитивна енергија, проактивност и најбитно желба за стекнување ново знаење !

HR Masterclass започнува на 16ти септември 2019г., часовите се одржуваат 2 пати во неделата, во попладневните часови, во просториите на Смарт Консалтинг Солушнс. (Ул. Видое Смилевски Бато бр.37 лок. 1, 1000 Скопје)

Групата ќе биде составена од 9 учесници.

Цената за рана пријава до 01.08.2019г изнесува 18.000 ден., со можност за плаќање на 5 рати без камата. По 01.08.2019г. цената изнесува 24.000 ден.

КАКО ДА АПЛИЦИРАШ?
Доколку имаш интерес да бидеш дел од овој HR Masterclass, твоето учество пријави го преку оnline апликација: https://bit.ly/2L0elwd или на 071 916 – 732 !

✰ ДОДЕЛУВАМЕ ЕДНА ЦЕЛОСНА СТИПЕНДИЈА ✰ Аплицирај тука: https://bit.ly/2L7Rvmu

За сите студенти и лица кои во моментов се во потрага по работно искуство, на возраст до 25 години, доделуваме една целосна стипендија. Сите заинтересирани лица потребно е да напишат кус мотивационен текст, односно свое видување на следнава тема:

“Што според мене треба да поседува еден успешен HR професионалец и кои знаења и вештини ми се потребни за да изградам успешна HR кариера?” и да го испратат на scs.consalting@gmail.com, најдоцна до 20 јули 2019г.

 

Ненад Николовски

Leave a Reply