Покана за обука на тема: “Практична употреба на ИСУЧР”

Покана за обука на тема: “Практична употреба на ИСУЧР”

Датум: 28 февруари 2020г. / Време: 10.00 часот / Локација: Смарт Тренинг Центар

Сите детални информации во врска со обуката можете да ги погледнете на официјалната покана и агенда.
Пријавата за учество на обуката можете да ја направите по електронски пат со пополнување на пријавниот лист и враќање на истиот e-mail: scs.consalting@gmail.com , најдоцна до 25.02.2020 година.

⤍ Покана и агенда
⤍ Пријавен лист

За сите дополнителни информации, обратете се на:
+389 (0) 71 / 916- 732 или scs.consalting@gmail.com

Ненад Николовски

Leave a Reply