Електронски пазар на набавки од мала вредност Е-ПАЗАР

Електронски пазар на набавки од мала вредност Е-ПАЗАР

Електронски пазар на набавки од мала вредност Е-ПАЗАР

Почитувани, Ве покануваме да земете учество на обука со тема “ Електронски пазар на набавки од мала вредност Е-ПАЗАР ”која ќе се одржи на 05.11.21г. (петок) со почеток од 10.00 часот преку Zoom.

По донесувањето на новата дигитална платформа Е-пазар за набавки од мала вредност се отворија многу дилеми околу начинот на спроведување и користење на истата.
За таа цел, Друштвото за консалтинг и услуги Смарт Консалтинг Солушнс Скопје Ви нуди обука за практична примена на Е – пазарот на набавки од мала вредност. На обуката ќе се дискутира за конкретни примери и начини на имплементација на новата дигиталната платформа.

*Предвидена котизација за едно лице изнесува 2.900 денари (без ддв).
Пријавувањето го правите со пополнување на » пријавен лист « и испраќање на истиот на: dimitrievska.consalting@gmail.com.
Рокот за пријавување е заклучно со 03.11.2021г.

За дополнителни информации разгледајте ја АГЕНДАТА или контактирајте не на 71/ 916-732

Ненад Николовски

Leave a Reply