ОСНОВНА АКАДЕМИЈА ЗА ПОЧЕТНИЦИ – „МЕНАЏМЕНТ СО ЈАВНИ НАБАВКИ“

ОСНОВНА АКАДЕМИЈА ЗА ПОЧЕТНИЦИ – „МЕНАЏМЕНТ СО ЈАВНИ НАБАВКИ“

ОСНОВНА АКАДЕМИЈА ЗА ПОЧЕТНИЦИ – „МЕНАЏМЕНТ СО ЈАВНИ НАБАВКИ“

Со особено задоволство сакаме да Ве известиме дека по четврти пат, Друштвото за консалтинг и услуги СМАРТ КОНСАЛТИНГ СОЛУШНС ДОО Скопје, а по барање на стручната и професионална заедница за јавни набавки ја организира ОСНОВНАТА ТРЕНИНГ ПРОГРАМА (АКАДЕМИЈА) за „МЕНАЏМЕНТ СО ЈАВНИ НАБАВКИ“ !

Позитивното искуството, споделено од страна на учесниците на претходно спроведените ОСНОВНИ ТРЕНИНГ ПРОГРАМИ, беше наш мотив да продолжиме и понатаму посветено да креираме квалитетни и сеопфатни теоретски знаења, надополнети со практични вештини.  

Ние сметаме дека теоретските знаења не се доволни во надминување на предизвиците со кои секојдневно се соочуваме во областа на јавните набавки, па од тука, наша основна цел е да Ви овозможиме оптимален баланс на теоретски и практични знаења и вештини. 

Искористете ја исклучителната можност за градење на професионална кариера во областа на јавните набавки и стекнете се со професионални знаења и вештини во областа на менаџмент со јавни набавки.

Бројот на учесници е ограничен со цел исполнување на очекуваниот квалитет на наставата.

Дознајте повеќе подолу !

ЦЕНА


Цената на ОСНОВНАТА ТРЕНИНГ ПРОГРАМА (АКАДЕМИЈА) за МЕНАЏМЕНТ СО ЈАВНИ НАБАВКИ која се состои од 9 модули / 36 училишни часа, изнесува 29.000 денари без вклучен ДДВ.

ПРИЈАВА


Вашето учество можете да го пријавите најдоцна до 10.10.2022 година.

Ненад Николовски

Leave a Reply