Archives април 2024

Тридневна Обука за човечки ресурси во јавниот сектор -> 29-31 Мај Магнолија Ресорт – Пониква

Почитувани,
со особено задоволство би сакале да Ве поканиме на тридневна обука на
тема „Управување со човечки ресурси во јавниот сектор-задолженија согласно закон и предизвици при нивна практична примена, која ќе се одржи од 29 до 31 Мај во Магнолија Ресорт Пониква.

За повеќе детали во врска до работилницата, погледајте АГЕНДА.

Предвидена котизација за едно лице изнесува 6000 денари (без ддв)
За второ пријавено лице од иста институција се пресметува 10% попуст на износот на котизацијата, за трето пријавено лице 20% попуст. Котизацијата вклучува: учество во работните сесии на тридневната работилница, користење на конференциска сала, кафе-паузи, сертификат за учество и работен материјал од работилницата.


Информации за хотелско сместување

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА за две ноќи на
база полупансион – 11.700 МКД.

ДВОКРЕВЕТНА СОБА за две ноќи на
база полупансион –  7.800 МКД.
По лице

ПРИЈАВЕН ЛИСТ


Пријавувањето го правите со пополнување на пријавен лист и испраќање на истиот
на: scs.consalting@gmail.com. Рокот за пријавување е заклучно со 17.05.2024г.
*Напомена: Доколку претходно резервираното учество на обуката се откаже во рок
пократок од 3 дена од денот на одржувањето на обуката, пријавеното лице плаќа
50% од износот на котизацијата.

Повеќе инфо на 071 / 916 – 732 .