Category Човечки ресурси

Искористете го Промо пакетот во областа на човечките ресурси.

Сакате да дознаете дали Вашите вработени се гледаат себеси како дел од големата сложувалка на компанијата?

? Предизвик Ви е да создадете позитивна работна средина со мотивирани и целосно посветени вработени?

Во овој промотивен период од 15 дена Ви нудиме можност:
➡️ Бесплатно да го тестирате нашиот прашалник и да го измерите задоволството од работата кај вашиот тим.

Регистрирајте се , и стартувајте го Вашиот промотивен пакет, најдоцна до 03.10.2018.

Започнете со бесплатно користење на нашите услуги.

? Почитувани,

Под мотото „Смарт услуги за смарт компании“
Ви најавуваме промотивен ? период за користење на нашите услуги.

Во периодот од 04.10.2018 ⇾ до 18.10.2018 ќе имате можност подобро да се запознаете со дел од нашите онлајн решенија во областа на човечките ресурси и јавните набавки.

Погледнете ја нашата промотивна понуда:

➡️ Понуда за човечки ресурси
https://bit.ly/2Dwnr0N

➡️ Понуда за јавни набавки.
https://bit.ly/2zwo7iO

За да го стартувате Вашиот промотивен пакет,
регистрирајте се ТУКА ✍️https://bit.ly/2OSasrB

Со почит,
Вашиот смарт партнер Сцс консалтинг – Скопје

со почит
од тимот на СМАРТ КОНСАЛТИНГ СОЛУШНС Скопје