Искористете го Промо пакетот во областа на човечките ресурси.

Сакате да дознаете дали Вашите вработени се гледаат себеси како дел од големата сложувалка на компанијата?

? Предизвик Ви е да создадете позитивна работна средина со мотивирани и целосно посветени вработени?

Во овој промотивен период од 15 дена Ви нудиме можност:
➡️ Бесплатно да го тестирате нашиот прашалник и да го измерите задоволството од работата кај вашиот тим.

Регистрирајте се , и стартувајте го Вашиот промотивен пакет, најдоцна до 03.10.2018.