Online тест за јавни набавки!

Online тест за јавни набавки!


Дознајте дали сте професионалец во областа ?

? Предизвик за професионалците во јавните набавки!
 
Смарт Консалтинг Солушнс- Скопје
,
Ви овозможува на брз и едноставен начин да го проверите Вашето знаење по однос на правната заштита во процесот на јавни набавки целосно бесплатно !

[typeform_embed type=”embed” url=”https://scs2018.typeform.com/to/eB5Sr5″]


Тестирањето може да биде и забавно.
Препратете го квизот на Вашите соработници и споделувајте го Вашето знаење !

 

Leave a Reply